Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn är Ångest


Allt bara avtar.
Och jag tror inte att han kan älska mig,
på det sätt han önskar att han kunde.
Som han en gång gjorde.
Men man måste alltid hitta nya vägar
att älska.

Det här är inte något längre.
Ord, handlingar och kemi som dunstar.
Hans händer som känns döda runt
den midja han en gång höll.

Jag vet inte hur stress känns.
Mitt namn är Ångest




Fri vers av E.B.
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-12-18 22:57



Bookmark and Share


  Wretling
Mitt namn är ångest, så vanligt och så bra !
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

E.B.