Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta bana



Jag borde bytt bana för flera månader sedan
men jag har förälskat mig i dennas underlag
Och jag vill inte sudda ut alla fotspår som vi
trampade upp för att bredda vägen

Vi hade ett sådant fint spår att springa efter
och likt förbannat så skulle vi börja dansa
och förstöra, mala ned allt till ett enda kaos
jag vet att jag borde slutat dansa

Jag fastnade nog i rytmen

Man kan tydligt se dina fotspår som närmar sig kanten
för att sedan försvinna helt ut i ingenstans
Och här sitter jag på räcket bredvid banan och
undrar vems bana du springer på nu.




Fri vers av E.B.
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-02-22 14:07



Bookmark and Share


  FanaticaNr1
Tycker verkligen om denna. "Banan" för mig känns som ett förhållande och denns utveckling. Man känner med i både glädjen och sorgen efter att ha blivit lämnad. Jätte fint! Tack för ett välskrivet stycke! =)
MVH/Petri
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

E.B.