Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag vet hur det känns att få hjärtat utslitet och jag har
upplevt alla gränser av saknad.

Jag har färgat håret, solat och gått ned i vikt men ändå
mår jag inte bättre.

Jag undrar ständigt om du ens saknar mig men jag
vet att du inte saknar något av det vi hade.

Jag blöder och kan inget göra, du hittar snart någon
ny och det smärtar mig att veta.

Jag vill vara den som kysser dina läppar och smeker
håret från din panna när du sover.

Jag vill inte sakna dig så mycket som jag gör,
men mest av allt så vill jag inte älska dig så gränslöst.

Det finns inget kvar under ytan nu när du är borta
och jag vill bara vakna upp nu.






Fri vers av E.B.
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-02-20 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.