Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 14/2 - the day my sun came crashing down.


Jag fattas dig

Stenarna i min bröstkorg väger tyngre än mitt jag
och de skaver mot mitt hjärta

det känns som att jag förblöder

Det är så tyst utanför nu men på insidan
skriker varenda millimeter av mig

jag förintas i mig själv

Försöker med allt för att inte tänka på dig
\'älskling\'

men du finns i hela mig

Jag vill så gärna vara din i evigheten
hålla dig tills allt är bra igen

mina händer är kallare än någonsin nu

Aldrig mer får jag komma hem
till din trygga famn

vila i det hjärta jag vill ha som mest

Jag fattas dig.




Fri vers av E.B.
Läst 820 gånger
Publicerad 2006-02-24 10:36



Bookmark and Share


  fruktstund
vi är lika du och jag, erika.
och jag berörs, BERÖRS av dina ord.

anna
2006-12-07

  Ms Lovecraft
Framför allt gillar jag de två kursiveringarna
"jag förintas i mig själv" och "men du finns i hela mig"
kanske för att de rimmar.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

E.B.