Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalt

Du sa att du bara var ett skal och nu
vill jag skala dig, fylla dig, laga dig
med all den kärlek och värme som pulserar
under min hud, i mina fingertoppar

Reaktion

Din tunga smakar asfalt älskling




Fri vers av E.B.
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 01:27



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Den bränner en tatuering din text är mig nära. Kram Sonja
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

E.B.