Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdsmälta

Alla ser men sluter ögonen.
Det som sägs gör varje människa lomhörd.

Tragedier som ingen vill kännas vid.
Minuter känns som en kort tid.

Men inte för de i förödelsens hjärta.
Desperata efter världssmärta.

Lever för dagen, dör för sin stam.
Medans vi här borta kan dö i vår skam.




Fri vers av T. André B.
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-27 04:36



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
tankeväckande.
en påminnelse...
bra.
2011-06-16

    ej medlem längre
Bättre dikt om det som nu händer på jorden, i Japan främst men gäller alla så kallade högkulturer, som innehar Kärnreaktorer, finns inte. Du skriver det, säger det, så korrekt, och så slående.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

T. André B.
T. André B.