Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva från himlen


Det är vackert väder ute.

Det regnar.

Men det regnar på ett fint sätt.

Ett sätt som tilltalar mig.

Som om varje droppe har en uppgift.

En uppgift att rena skog och land.

En uppgift att rena mig, ända in i själen.




Fri vers av T. André B.
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-10-17 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kan bara Jesu blod göra.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

T. André B.
T. André B.