Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatklimakterie

-Vad får det lov att vara?

Dagens special är solgass med snöblandad rotblöta.

Till efterrätt serverar vi kollaps inlindad i taifun.

Ni får ursäkta menyn men vår kock har humörsvängningar.




Fri vers av T. André B.
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-29 16:33



Bookmark and Share


  Lennart Bång
haha vad gott! Fem michelinstjärnor.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

T. André B.
T. André B.