Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasist

Jag är inte rasist,

jag är konsertpianist,

trycker ner både svarta och vita.




Fri vers av T. André B.
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 15:04



Bookmark and Share


  thyra
Ja, den här är finurligt bra! Fint!
2011-12-07

  Mow Dean VIP
Humor och hjärna i en skön kombination!
Tack för dagens mest överraskande sistarad.
2011-10-03

  reza.hb
som läsare ger jag dig dagens pris!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

T. André B.
T. André B.