Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårsol kommer känslan...

 

att så sällan ta fram känslan

som betyder allra mest

ger tider i balans och lugn

men också tider som är svåra

där längtan övertar förnuft

 

i vårsol kommer känslan

som önskar smekets värme

och ställer hjärtats dörr på glänt

så kärlek kan få komma

och värma längtan upp

 

en önskan som vill brinna

när längtan finner plats

och känselspröten fångar

den kraften som ger glädje 

och värmerus en stund

 

sedan ges förnuftet åter

och balansen styr var dag

som flyter på och bjuder

ett kärleksfattigt hjärta

på solens ljus och fröjd

 

 

(c) tk.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-27 13:42



Bookmark and Share


  ULJO
Sannerligen........ mycket tänkvärt.
2011-03-28

    ej medlem längre
Vackert och sant skrivet!


"och känselspröten fångar

den kraften som ger glädje

och värmerus en stund"


Det är väl lite så här vi fungerar, vi här uppe i nord ...



@nn
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra