Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske i Dafni


Kvinn-oliv


Omogen är
hon bitter

Mogen kan
hon dofta gräs
smaka peppar
lena torka

Alltid ett
stenhjärta




Fri vers av stella
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-27 17:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
som en mjuk sten bör hennes hjärta dock alltid smekas
2011-04-30

    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-03-29

  Catharina Edin VIP
alltid ett stenhjärta, hahaha
2011-03-27

  Deva
jag som älskar oliver tar den här dikten till mitt hjärta...fin tanke med metaforen som kvinna..
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE