Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår är skyldig.......

Igår är skyldig mig en ursäkt
för de tårar bitterheten fick
för tomheten i öde rum
för känslan när hoppet gick

Igår borde ha talat om för mig
men jag borde också känt till
att morgondagen kan skratta
om bara ditt hjärta vill

Så tack idag för leende händer
för morgondagens oskrivna blad
som förstorar mitt hjärtas slag
som gör min själ så otroligt glad.




Bunden vers av Nicklasb
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 17:46



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
...och gläder läsaren dessutom!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb