Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

En längtan, så naken, en helt vanlig innerlig längtan, efter dig som inte finns här och nu, men i hjärtat för evigt...Där.. Finns bara Du...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-27 18:18



Bookmark and Share


  aol
Vackert skaldat och så igenkännande.
2017-01-22

  oMareld
vackert och många kan känna igen sig i dina ord

Tur är att i hjärtat kan man spara människor
i varsitt litet rum
2011-04-27

  Michaela Dutius
Mycket berörande....
2011-04-11

  Lars Hedlin
Här och nu..så fin
2011-04-04

  Mr Lindemann VIP
Bara du.......

i längtan ger...den längtan vill så ha mer
2011-03-27

    ej medlem längre
Glimmrande
2011-03-27

  Katinka VIP
Så fin!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish