.. ur ett samtal, med en drabbad...

... tårarna rinner på mig. Hur skall jag räcka till?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. ur ett samtal, med en drabbad...

... tårarna rinner på mig. Hur skall jag räcka till?




.. men hoppa då!!!

Hoppa då

du klarar det!!!!

 

.. men hoppa då!

Vem bryr sig!!

 

Rösten intensifieras,

hjärtat hamrar mot insidan

så hårt, så hårt, så hårt.

 

Hjälp mig, någon!!!

 

 

Kallsvettig mot kudden

mörkret, finns där bortom lampans sken.

 

Han kommer när jag släckt lampan.

Han talar till mig. Beordrar.

Vill att jag hoppar!

Vill avsluta det som påbörjats...

 

 

Han tvingar mig att lyssna.

Han förbjuder mig tala om det...

 

Vågar jag blunda?

Vågar jag inte lyssna?

 

 

 

Håll mig hårt, nära.

Lämna mig inte. Jag är så rädd!!!

Snälla hjälp mig - någon!

 




Fri vers av queenia
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-28 21:15



Bookmark and Share


  pixiee
wow. tagen.
2011-03-29

  Lars E Jönsson
en sån natt till och jag.....................så hade jag det i natt
2011-03-29

  Teija Majava VIP
Känner smärtan långt in i märgen!
2011-03-29

    ej medlem längre
Oerhört svår.. tung.. fångande och svår att kommentera då det är just det där intima som kommer och man helst vill befinna sig bredvid, hålla om och säga.. sov, jag vakar här..
2011-03-28

    Max Poisé
Oj vilken tragedi som spelas upp framför min blick! Blir alldeles tagen av detta!
2011-03-28

  Anna*
Åååååå, finaste älskade vännen! Din text berör mig så till den milda grad att jag skulle vilja slå armarna om dig och bara hålla hårt och länge ♥♥♥
2011-03-28

  Ninananonia VIP
Ja hur?

Tålamod .

Kram
2011-03-28

    ej medlem längre
Intensivt!!!! Mycket bra
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia