Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös kärlek

En man och en kvinna
och varma blickar möts
känslor väckte hetta
när kärlekspilar sköts

De håller av varandra
människa och hund
och långa promenader
i tidig morgonstund

En bil i garaget
så glänsande och dyr
kärleken till prylar
kan lätt gå över styr

Flickan fattar handen
på vännen hon har kär
de är av samma kön
en vänskap med besvär

Choklad i alla former
praliner eller kaka
likt kärlekens kyss
vill man gärna smaka

Musik i all sin skepnad
att sjunga skönt i kör
känslor saknar gränser
vad än det berör

Beröring eller prylar
det spelar ingen roll
när det gäller kärlek
så svårt att hålla koll




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-29 10:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-03-29

  mare VIP
Ja, den kan inte styras...bra formulerat
2011-03-29

    ej medlem längre
Så sant, så sant...
2011-03-29

  Yrre VIP
Ja att älska är svårdefinierat..Men så härligt!
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO