Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan i magen - oro - att hitta takten är inte det lättaste.




Balans; oro

 

*

När du slänger en hink skuld över mig

är jag redan omlindad av en studsmatta

 

Frekvent obalans
är att föredra för att
balans ska kännas

 

*

 

Konstant rörelse
där status quo är endast
mätt abstrakt punkt

 

*

 

Balans är endast
frekvent rörelse i våg
Livets åtrå; Sök

 

*

 

Kom och lek i doft
av ros och studsa genom
livet. Magkänsla.

 

*

 

När du slänger en korg rosenfrön över mig

är jag redan kultiverad nog

att ha lagt studsmattan på gräset bredvid.

 

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri