Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärlek


Jag har dykt i det djupaste vattnet

Och varit nära att drukna

För din skull

Jag har vandrat genom öknar

Och gått vilse

För din skull

Jag har klättrat upp för berg

Och varit nära att falla

För din skull





Fri vers av maija tuori
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-29 22:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubriken för kärlek genomströmmar hela texten, starka känslor väl framförda, ja !
2011-11-27

  Eva Langrath VIP
Stark och oövervinnerlig kärlek
2011-05-07

  Bibbi VIP
Helt ljuvliga ord.
2011-05-05

  Ninananonia VIP
Underbart! :)
2011-04-06

  Maria T
Vilken stark
kärlek
2011-04-04

  arja savela
Finfint...vackert för kärlekens skull
kram
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori