Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhetens ensamhet



Själens ensamhet
tycks inte gå att fixa
annat än med tvåsamhet
av särskild sort
en tvillingsjäl
kan råda bot på den kosmiska
saknaden
men en sådan kan vara svår
att finna
bland miljarder av
människor
de flesta letar
men ger upp innan de
funnit sin rätta
och tynar bort i
tvåsamhetens ensamhet

P.G 20110330




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-30 06:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Sant, texten talar..
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP