Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi ändå hade utvecklats i samma takt som vi utvecklar...


Platt form (2011)


Så enkelt det är ändå
att utveckla och bli framgångsrik
om man kan förvalta ett förutsatt kapital
och driva sitt budskap utan risk.

Ska det verkligen vara så dumt
att med vår uttalade egoism
så stryper vi vår utveckling
på den plattform vi skapat själva.

Men det verkar ju inte bättre
vår världs utveckling till trots
så står vi ändå och stampar
på samma fläck, till synes i evighet.

Människa, lyft dig
från bandmaskar och kryp
bevisa att ryggraden finns
vi behöver färdas och utvecklas nu!




Fri vers av Järnkatten
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 19:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, bevisa att ryggraden finns !
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten