Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmoln


Oroliga nätter
då himlen är upprörd
luften fylls av regnmoln
och gräset blir tjockt av fukt

Det är då
jag hör klockan
slå sina slag
i midnatt

och mina ruttna träd
börjar leva




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-12-19 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom