Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blixtrar till...


När jag ser dig.

När jag ser dig,
då brister det.
Jag blir arg,
blir arg bara av din närhet.
Jag känner hur det brinner,
det bränner när du stirrar på mig.
Jag känner din avundsjuka.
Jag förstår att du vill vara som mig.
Du fattar inte att du redan avslöjat dig.

När jag ser dig,
då brister det,
jag blir förbannad,
frustrerad!
Jag glömmer inte i första hand...
Det är som inristat i mitt huvud,
som tatuerat,
fastbränt,
Jag är förbannad!
Det brinner inuti mig,
jag är arg.




Fri vers av elinwinberg
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-03-30 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg