Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äkta vän.

Du är som en äkta vän.

Du finns alltid där för mig om jag har problem.

När jag är ledsen sitter du med mig och torkar mina tårar.

Du säger också vad du tycker.

Jag vet att du är 100% ärlig.

Vi kan prata om allt.

Vi kan prata om allvarliga saker,
vi kan också släppa loss,
busa och ha det roligt.

Det är för mig en äkta vän.




Fri vers av elinwinberg
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 20:11



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Fint skrivet till din vän. Visa vännen detta :D
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg