Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag inte alltid är jag.

Med dig delar jag lycka,
med dig delar jag sorg,
med dig delar jag kärlek,
med dig delar jag mitt liv!

Jag har öppnat mitt hjärta,
jag har öppnat det bara för dig,
jag har låtit dig stiga in,
det ångrar jag inte.

Ibland när jag ger dig ris,
då ger du mig ändå ros

Du gör allt för mig.
Vad är det som jag inte har fattat?

När jag mår dåligt,
då hjälper du mig upp på rätt väg igen.

Du är allt som en tjej kan önska,
och tänk att jag är den tjejen som inte behöver önska längre.

Att jag inte har fattat fören nu hur lyckligt lottad jag!

Jag borde nog egentligen ligga på psyket.

Du är så sjukt underbar älskling!

Synd bara att jag inte alltid har visat det.

Förlåt mig! <3




Fri vers av elinwinberg
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg