Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar är inte allt.

Du kan köpa dig massor av saker,
du kan vara lycklig ett tag.

Sedan när du har allt de du ville ha,
då är du ändå inte lycklig.

Vad är ett liv av rikedom om man endå är ensam?

Man kan köpa sig det mästa, men inte allt.

De viktigaste saker går inte att köpa.

Det går inte att köpa sig kärlek,
Det går inte att köpa sig vänskap,
Det går inte att köpa sig ett liv helt änkelt.

Det är du själv som får se till att leva livet!




Fri vers av elinwinberg
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-15 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg