Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vara...

Jag kan vara arg,

Jag kan vara glad,

Jag kan vara ledsen,

Jag kan vara snäll,

Jag kan vara dum,


Men kom ihåg!

Jag är verken arg, glad, ledsen, snäll eller dum utan anledning.


Allt har en betydelse,

ALLT!




Fri vers av elinwinberg
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg