Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag älskar dig!

Åå älskling!
Jag älskar dig!

Hur ska jag någonsin kunna tacka dig!?
För att du älskar mig i nöd och lust,
du älskar mig hela tiden,
du älskar hela mig,
från topp till tå.

Jag vet de!
Jag vet att du älskar mig!

Du älskar mig fast du egentligen är riktigt trött på mig,
du älskar mig fast jag är sur,
fast jag är tråkig.

Och jag vill säga förlåt,
för att jag inte alltid är mig själv.

Alla tar dåliga beslut,
även du har gjort det.

Och jag älskar att du har tålamod,
det måste man ha för att kunna ha ett bra förhållande,
man måste kunna förlåta,
och det kan du.

Jag älskar dig,
och kommer alltid att älska dig.

Du är min drömkille jag alltid har letat efter!




Fri vers av elinwinberg
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alltid gott med en kärsam kärleksförklaring.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg