Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordòn (glädje)...

 

Heder åt läkare som bryr sig

och protesterar

mot utförsäkringens hot.

De dikterar nu

att man ej kan bli

frisk enligt en satt tidsplan.

Stor eufori! 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-30 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina ord Thyra. Fint skrivet!


@nn
2011-03-31

    ADI Nehlin
väl skriftat..tur att dom finns
2011-03-31

  ULJO
Säger en läkare att man inte kan arbeta på grund av sjukdom, då är det så. Vem vill anställa en som är för sjuk för att kunna arbeta? Hetsjakten på de sjukskrivna har gått för långt. Det är dags att sätta ner foten.
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra