Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. och vem vill stinka?

Jag är för trött

Orden hamnar snett

och vint.

Vill sig inte helt enkelt.

 

Och jag som längtade

efter att få spränga vallar

Krypa ut ur boxen…

 

Hela jobbkvällen längtade jag.

Under bilfärden skrev jag i mitt huvud.

… men orden försvann under cykelfärden hem…

 

Jag längtade efter att

få dräpa fördomar.

Eller som jag brukar säga

dräpa får och strypa apelsiner!

 

Fördomar om,  fördomar.

Sådana som man egentligen

inte närmar sig.

Av rädsla för besmittning

eller något.

 

För visst besudlas

man av att tänka ett varv till!

 

.... och vem vill stinka?

 

 

Bättre att aldrig lämna

invanda tankemönster...

och bli obekväm för sin omgivning!

 

 

crazy-251x300.jpg




Fri vers av queenia
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-31 00:42



Bookmark and Share


  Polisen
Känner igen mig i det här. Det som verkade så bra har man tappat bort. I det läget kan man lika gärna sortera post.
2011-04-21

  Anna*
Inte crazy - de tankar du presenterar är första steget mot förändring!
2011-04-02

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
För ide´n om vikten av förnyelse. Då har man redan kommit långt om man längtar och beskriva sin längtan då börjar det hända....
2011-03-31

  Nikolai Jungsin VIP
Som? saknas...

jag älskar att bryta mot det elfte och tolfte budordet...
11: Så har vi alltid gjort
12: Så har vi aldrig gjort

det är bara döda fis(k)ar som följer strömmen... glöm inte det
2011-03-31

  Lars E Jönsson
Gillar texten "Det är jag som bestämmer"
2011-03-31

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker om ditt sätt att uttrycka dina funderingar ...
2011-03-31

  Ninananonia VIP
Tänkvärd text som skapar tankar!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia