Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från djupet av en pojke...på gränsen till man





det finns bättre karlar än jag,

dem tar jag naturligtvis

avstånd ifrån,

konstigt

att jag har så få vänner !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-31 06:24



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket välfunnen! Insiktsfullt!
2011-04-02

  Mr Lindemann VIP
Bra paradoxartad text som är insiktsfull!
2011-03-31

  Mizza
Vilken fantastisk text. Underbar.
2011-03-31

  Minkki VIP
Prima! Tack för en bra text!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP