Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klubben ovan

Ta mig till klubben ovan.

Där Gud är dj.

Där molnen aldrig dör

och allt är stilla




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 09:17



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Jag följer gärna med bara det inte är gator av guld för det vore ett förfärligt slöseri!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist