Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ett roligt skämt jag hört.)


Läkarbesök



- och vad heter patienten?

- Karlsson utan X.

- men det finns ju ingen X i Karlsson!

- Det var just det som jag sa.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för Du gav mig ett riktigt gott skratt!
2011-04-03

  filosofian
hihi den här var kul! :D
2011-03-31

  anits VIP
Tack för den, den behövde jag idag..........
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP