Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus

Sov, du min Älskade,
vila i Morfeus armar ännu en stund.
Solens första strålar i ditt hår,
på ditt bröst.

Sov, du min Älskade,
låt mina ögon smeka dig ännu en stund.
Se ljus och skugga leka
över din nakna kropp.

Sov, du min Älskade,
så härligt rofyllt
i morgonens mjuka ljus.
Du är så vacker...




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-31 18:16



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert och ömsint. // AA
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Vacker dikt! Älskade ögon ser!
2011-04-02

  Delilah Juno VIP
Vackert !
2011-04-01

  Zelogath
En vacker dikt till sin hjärtevän!
Man kan nästan se framför sig
Och det är fridfullt
Fullt
Av kärlek
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP