till dig min vän, på bloggen...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig min vän, på bloggen...




blodet som rinner...

 

 

.. bygger broar varje dag,
med tråden den sköra
mellan spindlarnas bon.

Jag vill ju följa
till trygghetens
hjärta och
svärja mig fri
från allt ansvar ...

Blodet som rinner skyll
den ej på mig..

...längs med benet är det endast
syndaflodens rätt...

att gråta över
mänsklighetens
ändlösa jakt
efter slutgiltigheten.

 

 





Fri vers av queenia
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-01 00:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket känslofullt och bra - strömmande mellan raderna en påtaglig seriös ton- starkt!
2011-04-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
de tre sista bilderna du har ser jag inte, men dikten är allt god.

Rinnas får det, men ack på rätt ställe, av rätt anledning:)
2011-04-07

  Anna*
Berörande och smärtsam ... gör ont!
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Fin! :) Smärtsam.

Alla har rätt att vara precis som de är.
Smärtan väcker hjärtat.
Och i hjärtat bor kärleken.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia