Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tolka sin uppgift




det är konstigt
men trots att jag jobbat
som psykolog'
så känns det som jag burit tegel
hela mitt liv

det har dom aldrig frågat om
på intervjuerna

och det är det konstigaste av allt...

"hur upplever du ditt jobb?"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 10:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är olika på olika tegelbruk, jo... men man undrar ju om de inte kan tänka själv?
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP