Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir ett med skuggan och ljuset



mjukt stryker natten förbi din själ
du står ensam,
vackerheten är slående

de långa skuggorna är skarpa konturer
ett levt liv

klipporna ritar kanterna mot skyn

månen är blek och ny


du blickar över mil
alldeles alldeles lugn

helt i frid


spejar, väntar

lyssnar på gångna dagar
rör dig ej


du smälter in i de flytande

utdragna

föränderliga


blockeringar av ljus
utgör







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-01 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP