Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner <3


Lycka

Lycka

Jag vill ha den

Alla vill ha den

Jagar den, slår efter den
Lockar och ber

När får man vara lycklig?

Måste man träffa botten innan man får ta sig upp,
innan man får vara lycklig utan att känna skuld?

Lycka

Jag tror att jag har funnit den

Efter år och dagar

efter så mycket sökande
så långa vägar att vandra

Jag tror att jag hittat lyckan

För jag känner mig lycklig igen

Här med er




Fri vers av aaniee
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-01 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee