Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fatal



under tiden någon försökte förgöra ett liv
stod en stereo cassette recorder på play

musiken, tog hans liv



en basker snett på konstnärens håriga skalle
en soulduett i falsett

krokigt kors - herre min ge



knastriga eftermiddagsturer i gruset
stenar som faller tätt

kråkan belyser trädet



och

så kan det gå







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 14:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
starka bilder

silhuetter stiger fram

skulpturalt skulle jag vilja säga
2011-04-02

  berxper
Den här dikten ligger väldigt högt på min "Favvo" lista! Bravo!!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP