Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov sött lilla vän

Känslan i magen när man vet att man gör rätt
fast att det känns så fruktansvärt fel

Klumpen i halsen när jag tänker på ditt namn
och när jag vaknar på natten och känner att du borde vara där

Du fick somna in alldeles för tidigt
du borde varit här nu, du borde ha fått finnas

Kanske om jag inte varit jag, någon annan dag
om och om inte, varför ska allt vara så svårt?

För ett ögonblick låg du i min famn, som en del av mig
men du var borta när jag vaknade

I min famn fanns bara tomhet, tomrum
en känsla som dröjer sig kvar i mitt hjärta och i hela mig

Ett sista farväl, sov sött lilla vän




Fri vers av aaniee
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-01 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee