Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart på vitt. Enkel text, när kärleken är svår.


Andetag från din famn

Du förmodar att allting skulle bli lättare
om vi enbart tog slut
Som brummande ljud i vinden
ska vi bara dö ut
Att smärtan jag bär
dämpas om du upplöses från mitt liv
Men i bröstet kommer det kännas
som det bär en nyslipad kniv

Man behöver två vingar
för att lyfta från vår mark
och tillsammans har vi lyckats
för vår vilja har varit stark
för du är vingen jag bär på min högra sida
men den kommer att ryckas bort
om vi inte orkar bida

Hör du inte mina tårar som landar så mjukt
på det vi kallar vår jord
Snälla tro på att det finns en sanning
i alla tårar och alla ord
I mitt huvud dunkar din röst
och där ekar ditt namn
Hos mig kommer vi aldrig att ta slut
för jag vill sluta andas i din famn




Fri vers av Cikoriarot
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-01 15:34



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vemodigt vackert om svår kärlek fullt av innerliga känslor.
2011-04-03

  Anna*
Båda måste orka, båda måste vilja. Då bär vingarna upp på högre höjd.
2011-04-03

  Ninananonia VIP
Så vacker!
2011-04-02

  aol
oerhört berörande känslor som virvlar upp mot ytan,
2011-04-01

  Zelogath
En djup, känslofylld text
Ibland enkelt att sätta ord på hur man känner
Men att sätta i praktik
Tusen gånger svårare
Jag känner med dig
Varje tår är i sig en sanning
Som tillsammans bildar en historia
Jag hoppas personen i fråga läser denna
Så ni tillsammans kan lösa
Denna svåra kärlek

Applåd för dina vackra ord
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot