Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

afterlife



jag trampar luft

nu när jag lämnat jordelivet
ligger världen framför mina fötter



du är andlös
bröstet stilla

lik

vitblek hud
sminkade röda rougesor

över

kropp och blod

lämnade i en rännsten med sista regnvattnet strilande



i en soffa,
med en överdos









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 15:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
lämnad

andas i varje rad
2011-04-02

  lisa"puzzle"svensson
Grym! (på mer än ett sätt)
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP