Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt

Vem är jag
Människa
Guds avbild

Solen skuggar
Månen tar min hand
Jorden en tillfällig plattform
Jag älskar
skapelsen

Mina händer darrar
när jag skriver
Mina penslar
färgar mina ord
Min själ
formar

Jag törstar ständigt
efter livets vatten
Jag dricker
ur regnbågens kanna

Jag lever
här och nu




Fri vers av Roosa
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-02 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa