Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar vill jag inte ha

Jag blir så trött när jag hör hur du fortfarande regisserar det drama du kallar liv

Jag blir så trött när jag hör att du väljer att leva bortanför stundens verklighet för att i stället leva i din fantasi

Jag blir så trött när jag hör dig bära ditt kors och argumenten för att slippa ta ansvar

Jag blir så trött när jag hör dig söka modet att tala genon klunkar av vin

Det bedrägliga modet får dig att falla omkull och dagen efter är modet borta och talet än mer skrämmande att ge

Jag blir så trött

Men jag hoppas att du en dag hamnar rätt

Men det måste du göra

Ingen annan kan göra det åt dig

För en annan kan också bli trött




Fri vers av micke ahlborg
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-02 22:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver den tömdes tömdas ord
de vilka så ofta uttalas bakom hemmets dörrar
bakom
i smyg

du skriver det icke sinade hoppet
det andas jag i slutet
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg