Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blicka ut



tiden fastnar i dimman

på fälten,

lyser bruna välta ränder

diset kyler,

omfamnar allt
som är liv


stanna upp och se förbi
tvrutan

upplev

spegelbilden som är gjord av
sand

himmelsvid






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-03 09:45



Bookmark and Share


  blaite
Love it
2011-04-03

  Catharina Edin VIP
Slutet är särdeles starkt!
2011-04-03

    ej medlem längre
Åh fin...
blicka ut
blicka framåt
se utöver.
2011-04-03

  lisa"puzzle"svensson
att inte bara titta, utan faktiskt se, det gör du så vackert här!
2011-04-03

  Niclas Petersson VIP
Fantastiskt vacker. Att se lite längre - att se lite mer.
Gillar. Mycket.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP