Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten var inte drömmen

Vilken tur att verkligheten inte var drömmen

Vilken tur att fantasins vävnad sprack i sömmen

Vad bra att vardagen kan mötas oavsett ont eller gott

Drömmar är inte fel men varnas bör för luftslott

För ibland verkar blandning ske av dröm och verklighet

Och var gränsen går kanske ingen vet




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-04-03 10:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske är det så...

att drömmen är sann...och att vi söker modifiera den med huvudets tanke...
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg