Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gorgonens öga

En film spelas upp för hans inre där en barsk röst ekar:

- Du klarar inte av det där!

Psyket skapar en gigantisk fot som försöker trycka ned honom

Och nära att det lyckas, men han ställer sig upp

Och när han nu ser Gorgonen i ögat förvandlas den till sten, inte han




Fri vers av micke ahlborg
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 13:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
den rösten kan ställa till mycket

vet du vad det vackra är..
genom att han tog den rösten i handen

så blommar stenen genom hans modsteg i kärlek till sig själv genom sitt själv

tack för trenne väckande bilder
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg