Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva utan inspiration?


låt mig, ge mig, blöd mig

Ge mig inspiration. Snälla, ge mig.

Jag behöver skriva något bra, något fint och något användbart.
Men mitt huvud är tomt. Jag ser inga ord framför mig.

Jag känner inte fingrarna domna bort och fösa sig närmre tangentbordet för att långsamt, långsamt trycka på en av tangenterna. Detta händer inte, och det leder absolut inte till en vacker dikt om vardagen, inte just nu.

Låt mig bli föst. Låt mina fingrar...blöda ut orden. Låt mig.




Fri vers av En anledning
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning