Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mästerverk

Att formge något
ge en form åt nån
som är utan
- det är konst

Att få någon i djupaste
melankoli att
skratta
- det är konst

När jag ger form, liv,
färg, glädje
åt något
då lägger sig blicken
utmed mitt
motiv

följer med i rörelserna
dansar lite
och sedan stryker
jag med penseln
det raraste streck
uppå min
canvas

- Med ögat kan jag skapa.

Min lins formar
sig efter mitt öga
& i mitt stilla
sinne rör sig
blicken över
hennes ljuva barm

hennes, eller
varför inte hans
suktande läppar.

När den här dikten är skriven,
då har jag skapat ett
mästerverk.




Fri vers av En anledning
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-15 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning