Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
östra sjukhuset, göteborg kl. 04.59 43 cm 1.525 gram


Flicka nr. 1754

föddes i juni
men gillar hösten

katter är rogivande
lyckotal är 8

favoritfärg är lila
glasögon, lockigt hår
inte smal, inte dödligt fet

naturen är vacker
djur är harmoniska

gråter ofta
mycket känslosam
lite hyperaktiv

mörkbruna ögon
mandelform

gillar män och
kvinnor

mest kvinnor

kan uppfattas
som irritabel

poetisk,
kulturell, kanske
lite klantig

mår bra av
meditation
varmt vatten

kärlek
tillgivenhet
djur
mat

och


dig




Fri vers (Fri form) av En anledning
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-25 02:04



Bookmark and Share


    Shush
Jag gillar! Som en ryckig monolog.
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning