Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon slags vintrig dikt som jag skrev 2010.


Snö

Jag tar på mig snön
- bar hud mot kallheten.
Frusen är jag, sittandes i snöhögar,
jag hyser kärlek.

Högar av snö, ni har mitt hjärta.
Min snödräkt, sparkdräkt.

God morgon solen,
snälla låt den ej smälta.

Låt den älskas, värmas av dig
men ej smältas,
ej glömmas bort.




Fri vers av En anledning
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning