Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle göra vad som helst

Jag skulle se dig

om du bad mig.

Jag skulle höra dig

om du sjöng för mig.

Jag skulle göra

precis vad som helst

för dig.

 

Regnets våta tårar

föll över fönstret inatt.

Jag kunde höra väggarna gråta.

Porlande

våta

tårar.

 

Jag skulle hålla om dig

om du frös.

Jag skulle älska dig

om du var här.

Jag skulle göra

precis vad som helst

för dig.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-04 09:29



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Verkligen jätte vackert! Kärleken..
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár